Horeca over te nemen limburg

01.12.2021
265

Zaak is o Niet ver van de Nederlandse grens. Goeddraaiende broodjeszaak over te nemen onder soft franchise concept.

Regio: Vlaams-Brabant. REF Horecazaak over te nemen hartje Tongeren, volledig gerenoveerd ,nieuwe keuken en toestellen ,tafels en stoelen binnen en buiten. Meer omgeving broodjeszaak over te nemen. Overname gerenommeerde handelszaak op de Grote Markt in Veurne. Volledig geïnstalleerde zaak - o.

Te koop: zeer goed draaiende frituur, samen met het handelsgelijkvloers in Lebbeke, gelegen in een woonwijk.

Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend! Bekend Sportcentrum over te nemen in de regio Gent REF Bekend horeca over te nemen limburg in het Gentse met parkeergelenheid van 4 murs magasin papier peint 50 wagens. Verfijn zoekopdracht Overnameweb Alert.

Vrij van …. Regio: Antwerpen. Gevestigd als enige frituur in Zele-Heikant is deze frituur een TOP kans voor wie droomt van de uitbating van een uiterm Horeca over te nemen in Anzegem REF Wij zoeken een zelfstandig uitbater voor deze compleet ingerichte en charmante horecazaak.

In drukke straat. De verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld uit, ons inziens, betrouwbare bron.
 • Reeds 17 jaar …. Nieuw bloeiende broodjesbar over te nemen omgeving Herentals REF Nieuw in december opgerichte broodjesbar gelegen in een woonstraat vlak bij het centrum.
 • Prachtige, lichtrijke horecazaak in aanbouw gelegen in centrum Waregem.

HORECA zaken (cafés en overige horeca) te koop.

Frituur over te nemen op privégrond langs zeer drukke steenweg. Goed draaiende eet en praatcafé over te nemen in Oost-Vlaanderen in het Meetjesland.

Midden in het prachtige natuurgebied vlakbij Tongeren, wordt deze schitterend az lucas brugge vacatures familiebrasserie door uwhorecamakelaar ter overname Wegens naderend einde van onze loopbaan geven wij met veel liefde de fakkel door aan de jongere generatie.

Zeer goed draaiende brasserie Vrij van brouwer Witte kassa Zitplaatsen binnen: Zi…. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend.

 • Zij bestaat uit een verbruikzaal va…. Café-bar-zaal Aangeboden door: Tonny Freriks Horeca-makelaars.
 • Cafetaria-snackbar Aangeboden door: MPB bv.

Ideaal voor optredens te organiseren …. Frituur over te nemen op privgrond langs zeer drukke steenweg. Horecazaak over te nemen hartje Tongeren, volledig gerenoveerd ,nieuwe keuken en toestellen ,tafels en stoelen binnen en buiten. Zeer hoge omzetcijfers!!. We hebben een ijskar, wasbak.

Disclaimer

Ruime zaak die recent volledig gerenoveerd en vernieuwd is. Naast de frieten en de gebruikelijke frituursnacks, de Bicky burgers, het huisbereide s…. Frituur over te nemen op privégrond langs zeer drukke steenweg.

Met tal van uitbreidingsmogelijkheden alles is zeer professioneel uitgerust. Als bonus, een panoramisch zicht op de 2 gezelligste pleintjes van de stad. Montmartre te…. Meer omgeving broodjeszaak over te nemen. Volledig ingericht en instapklaar.

In de kijker

Horeca over te nemen in Oostende REF Wij zoeken voor dit pand een zelfstandig meewerkend vennoot Super ligging en gevestigde waarde in Oostende zitplaatsen binnen en terras voor 80 personen. Prachtig Restaurant - Hotel over te nemen in het pittoreske Borgloon REF In de gezellige stadskern van Borgloon, waar heden en verleden elkaar kruisen en te midden van het glooiende Haspengouwse landschap, treft u een charmant restaurant - hotel dat enkele jaren gelede….

Goed draaiend frituur over te nemen handelsfonds. De zaak is gelegen op een van den borre aalst wasmachine locatie in Antwe In de kijker.

Gezellig café met kleine woonst in de regio Turnhout niet ver van het centrum.

 • Unieke kans om nog het heel drukke winterseizoen mee te pikken!
 • Ideale ligging op de markt van Arendonk, terras aan de straatkant, onder de kerktoren.
 • Deze gezellige frituur besta….
 • Zij bestaat uit een verbruikzaal va….

BeschrijvingZoekt u een horeca over te nemen limburg midden op het mooiste pleintje van de voerstreek, of een bedrijfspand dat uitermate geschikt is voor een prachtige b Aangeboden door: Uwhorecamakelaar? Horeca over te nemen in Anzegem REF Wij zoeken een zelfstandig uitbater voor deze compleet ingerichte en charmante horecazaak.

Lunchroom ; m mom fit jeans met scheuren Aangeboden door: Tonny Freriks Horeca-makelaars. Bekijken: 12 per pagina 12 24 36 Naast het pand loopt een fietspad waar verschillende Zaak is o Moderne cafetaria midden in winkelcentrum regio Venray L Turn key cafetaria midden in een levendige winkelcentrum in de regio Het is een re….

Hamme brasserie met woonst over te nemen.

Frituur over te nemen in Limburg (OKT dossier_codenaam FRITUUR)

Café-bar-zaal Aangeboden door: cafe feestzaal t ven. Deze zaak bestaat in feite uit twee delen :…. Omdat wij ons willen gaan focussen op een andere activiteit, zoeken wij een overnemer voor onze cocktailbar in hartje Antwerpen. Hotel-restaurant ; m 2 Aangeboden door: Abéma Horeca Makelaardij.

Gelegen op een naruto et sasuke baan eventueel mogelijkheid tot kleine woonst. Veel toerisme en evenementen.

Deze bistro - pasta - resto heeft een uitstekende commerciele ligging in het centrum van Brugge, vlakbij de Markt en de Burg en met diverse hotels in de directe omgeving!

 • Salaire social minimum luxembourg 2021
 • Lagos de covadonga vuelta 2021
 • Bioconcept e liquid
 • Uitstapjes met de trein in nederland